Tuesday, 17 April 2012

~ NUR IRISS DELISA ~

assalamualaikum dan selamat malam .. arghhhhhhhhhhhhh !!!!!  kasi jerit sikit malam ni .. huhuhu .. apsal jerit ?? kasi panas sikit suara tu .. asyik bising dalam hati jer kann , baik sesekali keluarkan suara lemak merdu anda itu .. jap , ad ke owg buat bising dalam hati ??  erm , lantak larr .. hehehehehe .. keyh stop !!

refer pada title tu , mesti kowg tertanya-tanya , nama sapa tu ?? nama owner kaa ?? ecece , ad ke yang terdetik dalam hatinya soalan camtu ?? urmphh , ad kot .. keyh , dalam entry aku yang lepas , aku ad sebutkan nak story pasal anak sedara perempuan aku yang baru je hari ni genap satu bulan seyh .. tadi da pegi klinik pekena suntikan .. oucchhh , sakit yerk !!  maybe larr kann , aku main tibai je ni .. aku pun tak sempat lagikk nak call akak aku tu nak tanya pasal iriss ni .. maybe esok pagi je larr baru tanya ..

kalau before ni aku ad sowg anak sedara , tahun ni bertambah lagikk satu .. erm , cukup sudaa satu pasangan .. yang first laki , yang kedua ni gegurl .. bila aku bosan tak taw nak buat ap , usha pixture dyer owg dua beradik ni je larr .. tapi takpe , next week , cik su pegi kuantan erk .. alih -alih sebut pasal kuantan ni .. nak cerita larr sikit , tahun ni sahaja , rasanya , hampir tiga bulan aku stay kuantan berbanding uma sendirikk .. yerk larr kann , tinggal uma akak aku tu .. tolong-tolong ap yang patut .. kalau buat keje lebih-lebih tu , tak larr .. urm , setakat sidai pakaian , mop lantai .. normal larr tu kann .. kalau masak , ad larr jugak aku tolong .. aku ni lembap sikit law bab memasak .. aku memang hancus larr dalam masak memasak ni .. kalau hal lain , aku on je .. kalau masak fail sikit .. tapi aku always je memajukan diri aku dalam dunia masakan .. yerk larr kann , takkan selamanya mum aku nak masak untuk aku .. da besar ni , masak larr sendirikk .. takkan takot minyak panas lagikk kot ... huhuhu .. aikk ?? ad ke lagikk yang duk baca cerita merepek aku ni .. tajuk lain , cerita lain pulakk yang banyak .. keyh , stop kat sini larr .. hehehe .. nak layan fesbook jap belom tido .. 

nah dyer cahaya bunga kegembiraanku ( makna nama iriss tu ) ...








sedap yerk tido ..

baby en abang ..

koleksi barangan baby .. yang lain still tak sampai -sampai .. lambat betol parcel tu nak sampai ..

ni pixture yang paling latest before pegi klinik ..
                                            

4 comments:

Rafflesia™ said...

tahniah!!!

*chumelnya baby ni.. rambut hitam! hihihi -.-

Sheqynne Hotloverzs said...

rafflesia : thank you ..

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.comelnye baby u geram..hehe.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

Sheqynne Hotloverzs said...

sherwieyna muzzawer : hahahahaha .. ni niece i larr ;)