Monday, 9 April 2012

ENDLESS LOVE VS AUTUMN IN MY HEART




selamat petang semua .. hope kowg sihat yerk .. keyh , back kepada title aku tu , kowg perasaan tak drama BELLA CALAMIDADES da habis pun minggu lepas ?? perasaan tak ?? kepada peminat setia cerita tu mesti larr kowg taw kann .. so , drama yang menggantikan cerita tu ialah ENDLESS LOVE .. versi philippine .. drama ni sebenarnya ialah drama korea .. tak silap aku drama ni time aku belajar sekolah rendah lagi .. which is drama ni ditayangkan di tv3 .. banyak kali gakk drama ni diulangsiar .. aku memang layan drama korea dulu-dulu .. sekarang ni jer tak berapa minat korea .. huhuhu .. tak taw larr kenapa , law dulu aku ni boley diklasifikasikan peminat setia crita korea larr tapi sekarang tak lagikk .. urmphh , drama korea terebut berjudul AUTUMN IN MY HEART .. ingat tak ?? hero ni ensem giler seyh .. hehehehe .. won bin pom ad gakk berlakon dalam cerita ni .. 

macam mana aku taw drema ni diadaptasi from cerita korea ni ?? actually , tadi usai jer solat zohor , aku pun terus jer ambil remote tv , then tekan larr channel tv3 ni .. biasa larr excited nak tengok drama baru kann .. tengok punya tengok , terdetik larr dalam fikiran aku ni , aissey , jalan cerita ni macam sama jer nga autumn in my heart .. p maybe , kebetulan jer kot .. apa lagikk , layan larr lagikk kann .. sampai jer kat scene berteduh kat bangsal because hujan .. aku pun terfikir , maybe ni adaptasi kot .. pastu tengok jer larr kn seterusnya .. tapi aku memang yakin ar tekaan aku ni .. da tu habis jer drama ni .. terus jer capai lappy kat ats meja and mulakan research aku .. huhuhu .. sah 3x !! memang seratus peratus tekaan aku mengenai sasaran .. memang tepat pun tekaan aku .. drama endless love ni memang adaptasi daripada cerita fevret aku tu .. 

endless love menampilkan dingdong dan marian rivera sebagai pasangan hero dan heroin .. confem meletup cerita ni pasni ..  erm , kowg kenal tak dyer owg berdua ni ?? kalau kowg pernah tengok drama stairway to the heaven versi phlippines or marimar .. kowg mesti kenal dyer owg berdua ni .. so , apa lagikk pasni ser time kowg kul 3 to 4 petang setiap hari isnin sampai khamis di tv3 , endless love versi dingdong dan marian rivera  ..

nah ni dyer beberapa kepingan gambar drama ni yang aku ambil from gugel .. 

ni versi cerita asal .. korea ..





confem kowg da ingat kann ..


                                               




ensem gila kann hero dyer ??
                                  
                                                          
 
                  
          




time ni memang sedih giler .. time ni dyer owg baru pulang ke korea ..
                                   
ni versi filipina ..


                                                              


dindong and marian rivera ..
                                                                                   

keyh , ni larr berita yang nak aku kongsi nga kowg .. hehehehe .. kalau suka tu drop larr komen yerk .. jumpa lagikk di entry lain ..


chaw .. tata .. titu .. wassalam ..

2 comments:

Karukord Jagau's said...

aaa mana sempat nk tgk...abeh keje 5.30 huhuhuuu

Sheqynne Hotloverzs said...

Karukord Jagau's : sob 3x .. tapi takper kat tonton pun ad ..