Thursday, 26 April 2012

mungkin ini jodohku ??

cemane tajuk ?? gempak tak ?? hahaha , tajuk tak bole blahh , macam aku da menikah da kann ?? hurm , absolutely not ! ! keyh , tajuk tu sebenarnya bakal menjadi kenyataan tepat pada tarikh 28 mei 2012 . apa masalah nga tarikh tu ?? erm , takde masalah pun bagi kowg semua . tapi masalah bagi aku . apsal ?? because aku bakal membuka lembaran baru dalam hidupku .

24 april

mata da tak bole bukak , memang terlampau mengantuk . aku pun terus je tidur , handpund di sisi dalam keadaan silent . mesej masuk or ad owg col urgent ke tak , sorry to say , memang aku tak perasan . tidur seyh .

25 april

mum kejut aku untuk solat subuh . bangun solat en sambung tidur . tup 2 aku teringat handpund aku . terus je grab handpund . then , ad dua mesej . mesej pertama dibuka .

mesej pertama :
mashi " wey cemane nak cek fom6 ni ? " 

mesej kedua :
nurul " hahahaha . ko dpt matrik perlis ! !

tergamam seketika , biar betol kawan aku ni . ( detik ku dalam hati ) . aku pun keluar dari bilik tidur , terus je cari lappy kat luar , terus je on , pastu masuk laman web matrikulasi . arghhhhhhhhhhhh ! ! ! serius kawan aku si nurul tu tak menipu . aku pun apalagi , kasi taw dekat mum en dad . pas tu kat abg-abg en kakak-kakak , en owg-owg terpenting . huhuhu .

insyaAllah , takde aral melintang , ke perlis larr aku nanti untuk belajar . tapi still tak taw lagikk ni because ......

to be continue .....

5 comments:

Ini Kisah Tia said...

hahaa .. ingatkan dah bebetul jodoh dah smpai .. hehe :)

Sheqynne Hotloverzs said...

ini kisah tia : hehehe , gurauan je ..

fieda said...

kak fieda singgah sini...

Ratu Lissa said...

haha , gud luck :) tahniah !

Sheqynne Hotloverzs said...

fieda : tens akak ..

ratu lissa : tens ..