Thursday, 1 March 2012

stay calm !!!

 


assalamualaikum kowg semua .. hurm , sekejap je waktu berlalu dan meninggalkan sisa 2 hidup kita .. today , da bulan mac pun .. so , maknanya , lagi 21 hari lagi kenyataan hidup qu bakal keluar .. hurm , ap lar agaknya result spm qu .. tersusun cantik nga A+ ke A- or A je or takder satu pun !!!  no 2 , aq bukan lar stupid student pun , apsal fikir cam 2 ??  annoying tol lar .. urm , ap aq duk merapu ni erk ??  huhuhuhu .. tu lar akan jadi kat kowg yang sedang melalui ap yang aq lalui sekarang ni .. tak tentu hala jadinya .. damn it !!!   ko da berusaha da sheqynne , so , InsyaAllah result nanti mesti gempak !!! erm , hope it too much .. ni lar penentu hidup aq .. nak pergi belajar kat mana dan seterusnya .. gagal ke berjaya ke or what ??
yang aq takutnya , kalau lar aq dapat bad result , mahu tak keluar uma punya .. tapi insyaAllah tak .. aq yakin nga usaha yang aq selama ni pasti akan membuahkan hasil .. nga pergorbanan aq yang tinggalkan untuk exam hari tu mesti berhasil , walau tak dapat A+ untuk sepuluh subjek yang aq ambil pun , dapat A pun , kira okey lar kan .. tapi aq nak ... 




but , aq rasa tertekan lar juga , because ramai juga sahabat 2 aq dari skula lain da sambung belajar kat UTP pun .. oucchh , bes erk dapat belajar kat sana .. tapi rezeki ad di mana 2 .. jus kita ni perlu sabar .. lagipun ap nak kisah , kita da berusaha kann maybe rezeki aq kat tempat lain .. dapat belajar ke luar negara ke .. hahahha .. (  insyaAllah )  kita tak pernah tahu .. sesungguhnya Allah je yang maha mengetahui tiap 2 sesuatu or perkara yang terjadi .. btw , kita pun perlu berusaha , bukan setakat duduk goyang kaki je .. and , aq yakin pada 22 mac ni , seperti yang digemparkan , result spm akan keluar ..  betol ke tak , tak taw lar kann .. tunggu jer lar pengumuman kat tv tu kann .. tarikh ni lar  nanti , result spm akan keluar .. so , still ad masa lagi ni ..  nak buat solat hajat and perkara 2 yang sepatutnya .. biasa lar kann .. 


 

erm , aq harap sesangat result spm aq nanti , result yang aq and family tunggu 2 selama ni .. result spm ni lar merupakan satu hadiah untuk aq dan juga keluarga .. 20 mac bufday aq .. so , memang mendoakan result yang terbaik untuk aq .. hadiah bufday yang paling bernilai ni .. hehehehe .. famly aq pun tak sabar da nak tahu result ni .. yer lar lagi pun aq anak bongsu , so confirm 2 lar dyer owg harapkan yang terbaik ..   kowg pun haruslah doakan untuk aq juga yer .. 


btw , aq juga nak wish gud luck untuk diri sendiri ni and tentu 2 lar untuk semua yang sedang tunggu result .. harap 2 kejayaan milik kita !!!


wow , da lapar ni ,  ( tangan mengerling kat jam handpund )  patut lar da lewat pun , bf tak lagi ni .. so bf sekali nga luch lar hari ni ..  huhuhu .. aq blah dulu lar yer .. bye .. bye ..

7 comments:

luqman zakaria said...

gud luck k~

Sheqynne Hotloverzs said...

tens .. insyaAllah ..

hajar hafizah said...

semoga kita sama2 dapat result gempak 22 mac nanti. amin! :)

Miss Irah said...

gOOD luck~ put ur trust in ALLAH (:

Sheqynne Hotloverzs said...

hajar hafizah : insyaAllah amin !!!
miss irah : i will ..

ayanuts said...

gud luck k..doa byk2 :)

Sheqynne Hotloverzs said...

ayanuts : tens