Wednesday, 14 March 2012

cukup tak lagi ??

CUKUP TAK LAGI Drama Vanilla Coklat ni buat diriku....REMUK JANTUNGKU bila ia berakhir...TAPI BAGAIMANA hendak ku harungi mlm selasa tanpa ia....TENTANG RASA yang selalu menjengah ke hati ble menonton Zaramir....Antara CINTA DAN BENCI pasti ade garisan halus diantaranya...Kini semuanya hanya menjadi KENANGAN HIDUPKU dan kita semua.....moga cerita ini bisa menjadi PENERANG HATI buat semua....KERANA KASIHMU peminat2 Vanila Coklat

selamat pagi ..  ap ?? okeyh tak ayat kat atas tu .. hehehe .. actually friend muka buku aq ad post ayat ni , aq pun cecepat jer mintak izin nak kongsi nga kowg .. bes kann ??  kalau tak suka , tak per lar , yang penting aq suka !!! cam biasa hope kowg hav a good day for hari ni .. hurm , nampaknya sakit tekak aq ni semakin melarat and da jatuh demam pom .. sob 3 .. erm , semalam da tiga biji ubat masuk ke dalam tubuhku tapi still takder perubahan pun .. hurm , maybe kena makan lagi hari ni kot .. normal lar kann takkan sakit-sakit terus jer getting better kann ?? memang tak lar .. time nak sakit , senang jer .. 

keyh , biarlah sakit ni , nanti dyer okeyh nga sendirinya lar kann .. btw , hari ni aq duk godek-godek laman sesawang u tube tu , then aq terjumpa lar sesuatu .. ecece , bukan sesuatu pun but sebuah single from geisha yang merupakan ost for vanilla coklat jugak tapi aq tak terletak lar pulak semalam .. so , why not kita sama-sama layann ..



1 comment:

Rina Supian said...

Ehh suka gak cite ni ehh. Jom jemput dtg blog sy :)