Tuesday, 13 March 2012

koleksi lagu-lagu vanilla coklat

malam semua .. cmner okeyh tak ending vanilla coklat ??  bagi aq , bes sesangat tapi kann law dipanjangkan sikit lagi pun kira okeyh jugak .. tapi tak kisah lar yang penting bes ending .. part yang nakalnya time kat hospital .. semangat betul mummy and daddy amir tanya pasal baby sedangkan zara tak pregnant pun .. sumpah , nakal time tu .. so , minggu depan ad drama baru yang akan menggantikan drama vc ni .. papepun harap drama next week bes cam vc lar kann ?? hurm , so tonite sheqynne rasa cam nak layann semua lelagu ( ad ker caption ni ) hehehhe , from series ni .. jom ar kita layann sesama .. 
















kalau ad yang tertinggal tu sorry yerk ..
btw , semua lagu ni memang bes sesangat ..

3 comments:

~AmyLiana86~ said...

wah bagus2..hehe

ucupiza said...

da lame cari lagu2 yang ada at vanilla coklat.tq awak

Sheqynne Hotloverzs said...

most welcome .. enjoy keyh ..