Friday, 25 May 2012



selamat petang ! ! lately ni aku busy sangat nga urusan nak masuk belajar bagai .. ni pun tak settle lagik .. biasa larr kann bila ad pertukaran tempat belajar ..  cam ni larr .. before ni , aku dapat tawaran matrik perlis , pastu da settle bagai , papa aku suruh tukar matrik pahang lakk .. hal ni larr yang bikin aku pening .. tapi tak pe larr .. aku tak nak bukak cite pasal tu ..

kepada yang minat cite Mahabah tu confirm kowg tahu yang cite tu da habis .. pas tu ad  drama baru yang menggantikan cite tu .. titlenya ..  AMEERA .. teraju utama , Sham ( shamsul yusoff ) en Rita Rudaini .. dari sinopsis en pengalaman aku sendiri yang menonton cite ni .. konklusinya , drama ni memang menarik minat aku .. drama  ni bersiaran kat tv 3 .. setiap selasa , rabu en khamis ..

AMEERA ! ! pasni kita dating  kat tonton je larr ..

antara sebab yang menarik aku untuk minat cite ni because ost cite ni sendiri .. serius wa cakap lur , ost ni best gila ! !  jom layan sesamer .. 

lagu ni dinyanyikan oleh MOJO ..

                                                       
                                                      
                                                   

3 comments:

nik rosmawati said...

lau mojo ni mmg best :)

Iena Eliena said...

salam..
jalan2 kt sini & cik iena nk tag
jom join.careeron9 buat segmen khas utk blogger
http://www.ienaeliena.com/2012/05/wwwcareeron9com.html
tarikh tamat:31 mei 2012

Sheqynne Hotloverzs said...

haah .. betol tu ..