Saturday, 5 May 2012

~ adakah aku yang terlambat ?? ~

adakah aku yang terlambat ??  totally betol ! !  ap yang terlambatnya ??  terlambat larr because tadi pagikk , aku baru berpeluang login kat tonton en tengok last episod cinta buat emelda ! ! bagi aku , happy ending larr drama ni , nga kata-kata yang dilafazkan oleh aril en emel , memang menusuk ke dalam kalbu seyh ! ! hehehe .. so , meh aku nak kongsi nga kowg sikit lagu-lagu drama ni ..



























ni hah lagu yang sangat mendalam maksud nya ..
cuba kowg hayati betol-betol ..






p/s : semua video lagu kat atas ni , lagu yang aku minat ey , yang aku tak minat tu , takde , sorry ..