Monday, 14 May 2012

~ kami berlima ~

assalamualaikum en selamat petang .. erm , da lama rasanya tak menaip di blog ni .. nak intro pun da tak berapa nak betol ni .. k lupakann je ..

entry ni aku taknak larr berstory panjang memanjang just nak kongsikann nga kowg semua gambar-gambar aku nga bebudak sekolah aku tahun lepas .. gambar ni diambil when kita owg keluar makan sesame kat pantai  itu hari .. kseluruhan menu hari tu di sponsor sepenuhnya oleh leeya .. tens leeya because ap yang ko janjikann sebelum ni da tertunai ..

so , jom cekidautttttt sikit momentss kitaowg ..


















geli hati ye kowg due owg ..




besar erk streng kete anda ! !







abaikann cahaya di atas sana ..











abaikann kepala si tudung pink yang terlampau senget tu ..








2 comments:

Kuchiki EnnaMoon said...

sedapnya tengok depa makan :D

Sheqynne Hotloverzs said...

hehehe .. mmg sedap :P