Monday, 27 February 2012

rindu sesangat !!

assalamualaikum to all my readers 2 yang selalu jer meluangkan masa kowg di blog ni .. thank you so much kerana sudi mendarat di sini yer !! erm , hari ni mood aq agak baep .. why ??  herm , normally hari isnin , mood aq mesti happy .. because tomorrow is tuesday !!  buat butir 2 pengetahuan kowg semua .. tiap 2 malam selasa aq habiskan waktu satu jam just menghadap kaca televisyen jer !!  why ??  hewhewhew .. kerana pada saat tu lar , drama feveret aq akan ditayang 2 kan .. drama ap kowg rasa ??  urm , semesti  dan sebetol 2 dan seberapa tepat ialah ..... jeng 2 !!! tadaaa .. enjoy this ..






tak sabar lar wey nak tunggu episod 11 malam esok !!  so , pada sesiapa yang da memang minat tu , kita sabar jer lar erk !!  yang tak minat tu , boleh lar minat 2 sebelum terlambat .. lagipun , cter ni da nak habis  .. ada bape episod jer lagi .. urm , tapi kan  episod sebelum ni memang sedih ( bagi aq lar ) .. erm , macam mana agaknya malam besok .. takper 2 sabar keyh .. why nope law kita layan kejap scene 2 yang bes lam drama ni !!  let's watch !!














2 comments:

Terbang Bersamaku said...

cerita nie mmg sweet kan..tak sabar nak tunggu next episode esok..harap2 diorg tak bercerai..

Sheqynne Hotloverzs said...

haah .. harap 2 dyer owg tak cerai ..