Saturday, 31 May 2014

sharing is caring , caring is loving ..

setuju x? if setuju sila komen. huhuhuhu. ayat tu selalu digunapakai oleh aku and my new bff. kita orang mewakili persamaan yg agak banyak. dari hujung kepala sampai la hujung kaki. wooo. ibarat nya seperti dirancang. tapi tak la, benda tu kebetulan. apa yang aku ada, dia mesti ada. apa yang dia ada, aku confirm ada. maaybe itu membuatkan perhubungan kita org sebagai sahabat berjalan lancar. semoga persahabatan yang terbina ini akan terus berkekalan .

*sorry mengarut
*aku punya assignment agak mencabar fikiran, tak tahu macam mana nak jawab
*stress yang teramat, so melalut la kat sini
*buat entry merapu jiwa dan raga


jom aku hadiahkan gambar-gambar aku sekarang selaku pelajar universiti ! ! heee








 
ni hostel kite org ~ tadaaaa ~


                              time ni selfie after clas kesatria #havocseyh #ygbelakangtusajemenempel

                                                 pemandangan from gate belakang ~ tenang jiwa dan raga !





last sekali 
gambar owner lorh ~ 
semangat kesatria yang menebal sangat ! ! huhuhuhu

2 comments:

tenku butang said...

Sharing is caring.. heeee.. setuju...

Wah.. hostelnya maca baru je.. kaler purple ek..

Sheqynne Hotloverzs said...

haruslah purple ! uitm kann ..