Wednesday, 28 May 2014

semuanya first time !!!



hooollaa ! ! selamat petang. dah lama sngat since last post kat blog ni. huhuhu. dah kusam sangat dah aku punya blog kan? biasa la, since aku dah bergelas pelajar balik ni. memang life as astudent tu sangat padat and terlampau busy. tapi takpe di sebabkan aku dah rindu sangat nak menaip balik ni, semntara aku cuti , memang aku betol-betol khatam menaip la. heee







 
we are #kmph #uitm 
tak sangaka kita org dapatstudy sama-sama lagi
and yg paling havoc dapat keluar sama-sama


first gathering after bertahun-tahun.
yg sebelah aku tu adam, budak sekolah aku dulu 


first time menghadiri program di uitmpp


first time ke terminal menunggu bas utk balik negeri memasing 
cc nurul

 
first time keluar shopping sama-sama
from left kyla, me and nurul 


first time aku ke kedah sebelum balik perlis 
at thira house 
me, nad and thira



kat taman apa ntah kat perlis time ni..
thanks pada monopod !!

pakaian pertama ke kelas 
gambar pertama yg diambil bersama
aida, me, bazla and nad


last pic !! 
from us 
ain, shikin and haz





















4 comments:

Tihara said...

time study ni seronok
banyak kenangan dengan kengkawan
esok2 dah kawin belaka
masing-masing bawa haluan
itulah yang pernah akak rasakan :)

Sheqynne Hotloverzs said...

yes.. i setuju nga akak..

Mimi Azirah said...

Akak setuju...akak dr bff yg memg life kitorg hmpir sama la....moto kitorg sehead seheart

Sheqynne Hotloverzs said...

Bole pakai la moto tu nanti.. sehead seheart..