Wednesday, 3 September 2014

june to september 2014

huishhh.. dah lama xmenghadap alah ni.. last post aku bulan june itu haru. hari ni dah 3 september kot. hy septem ber ! bila dah lama tak merapu dalam blog ni, mula la pening nak cari idea nak bebel pasal apa. hehehe. apa kata sebagai permulaan aku kat blog setelah sekian lama ni, aku share gambar je la nga kenkorrang semua. yuhuuu. gambar time aku sem 1 . moh lerr jelajah gambar satu persatu.

biarpun bergelar student, shopping and travel tu memang tak dapat dipisahkan.





this is armenian street

TLDM 

hehehe. gurney plaza ~

this is sushi king !

kalau korang datang penang, jangan lupa pegi bergambar kt street art tu erk. bukan apa, utk kenang kenangan yg korang pernah datang penang . huhuhu. next post, aku ad penting nak bebel. bye.

4 comments:

Sya_Merpati Putih 88 said...

sy teringin nak bergambar kat street art kat penang tu, tapi tak tahu bila boleh peginya...

::Misz sunsWeetz:: said...

tetibe baca entry ni ingat zaman student Ms =) -enjoy ur students'life

Sheqynne Hotloverzs said...

sya_merpati putih 88 : time free bole la datang :P

miss sunsweetz : ok. thank you pretty :)

Cik Anggur said...

follow blog,twitter like fb cik anggur balik di http://inibelogcikanggur.blogspot.com
terima kasih