Tuesday, 9 July 2013

Salam Ramadhan~

 selamat pagi ..tertaip di pagi hari ni nak wish pada semua umat Islam di atas muka bumi Allah ni SALAM RAMADHAN ..

perkongsian ..


 

time aku kecik-kecik dulu time nak umum esok puasa or esok hari raya , memang time yang ditunggu-tunggu .. satu keluarga kumpul depan tv en tunggu je penuh sabar .. tapi time tu bukan atok ni , tapi atok lain .. bagi aku atok ni tak feel macam atok dulu tu .. serius aku cakap atok dulu tu memang feel gila la .. 


 

 btw , ni gambar ramadhan al-mubarak dari aku .. sebelum tu , aku nak mintak maaf la kat semua yang ad terasa hati nga aku .. insyaAllah ramadhan kali ni lebih banyak ibadah yang dapat kita kerjakan ..



3 comments:

miss farah said...

Jangan Lupa rumah kite tau ... Raya ke 3 eyh... Bawak skali satu kelas askar ramai2

Azham Vsvc said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri...maaf zahir batin :)

Sheqynne Hotloverzs said...

miss farah:sorry tak dapat pegi. raya tahun ni busy sangat!

azham vsvc: tens