Wednesday, 6 February 2013

setia hujung nyawa part 1

Assalamualaikum dan selamat malam . hurm , straight to the point .... cenggini la , sekarang ni fenomena cite SETIA HUJUNG NYAWA . so , setiap hari isnin to khamis , tepat pukul 7 memang depan tv la jawabnya . kalau aku keluar pegi jenjalan sekalipun  aku akan makesure , sebelum pukul 7 aku akan balik uma . kalau kat kolej  sebelum pukul 7 , aku da memang turun cafe nak tengok cite ni sambil melantak kuey teow lakna . memang heaven la . huhuhu .

cite ni ad 28 episod je , esok da last episod . serius aku cakap pasni , confem aku rindukan waktu-waktu aku duk melayan cite ni .

for me , cite ni ad pengajarannnya sendiri . kepada yang belum pernah lagi layan cite ni , masih belum terlambat . kalau nak tengok episod sebelum ni , korang bole je tengok kat tonton or kat page setia hujung nyawa .

senang cite , download je semua episod drama ni . hehehehe . aku da download semua episod sampai hari ni . tunggu episod esok je lagi . tak sabar nak tunggu last episod , tapi sedih jugak . esok aku hupdate lagi pasal drama ni . k bye . but before tu nak share sikit something yang related nga drama ni dan aku . 

tak sia-sia aku minat amar ni . aku minat dye sejak dye jadi hero untuk drama inderapura lakonan bersama jue aziz . si nely ni sama umur nga aku . huhuhu . aku minat lakonan dye time spa Q lagi .




salah satu gmbar talha yg ad dlm album aku .

ni dp fb aku .

cute kann .

picture ni dah difeveretkan oleh ryzal kat twitter ! loike it .

picture ni time episod 24 . episod yg paling romantik + sedih + tragis .

so sweet !

ni cover photo fb aku .




3 comments:

jaakechik said...

citer ni mmg betul2 best.... pelakon best, lagu pun best...hihihihi...

Sheqynne Hotloverzs said...

haah .. semua best akak ..

Hans said...

den layan nih dari start episod 1 ditayang dekat tv3
memang best :-)